Privacy Beleid

Privacy verklaring

Door gebruik te maken van onze diensten, verstrekt u bepaalde persoonsgegevens aan ons. Wij bewaren en gebruiken alleen de persoonsgegevens die u rechtstreeks aan ons heeft verstrekt of waarvan het duidelijk is dat deze aan ons verstrekt zijn om verwerkt te worden. Uw privacy is van groot belang voor ons. Daarom verwerken wij uw persoonsgegevens uiterst zorgvuldig en in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij verstrekken nooit persoonsgegevens van u aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

 

Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast op 28 juni 2017.

 

Bestellingen

Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen te verwerken:

– Naam en adres

– Telefoon nummer

– Factuuradres

– E-mailadres

– Betaalgegevens

 

Nieuwsbrief

Wij hebben een nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen NOYA NOIR. Uw e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst met abonnees met uw uitdrukkelijke toestemming. Elke nieuwsbrief bevat een link om u uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Registratie

Voor bepaalde diensten die wij aanbieden is het vereist om u vooraf te registreren. Na registratie onthouden wij uw gebruikersnaam en de persoonsgegevens die u heeft verstrekt, zodat u deze  niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u onze website bezoekt. We zullen deze gegevens ook gebruiken om u te contacteren als dit verband houdt met de uitvoering van de overeenkomst, facturatie en betaling en om u te voorzien van een overzicht van de producten en diensten die u van ons heeft afgenomen.

 

Wij verstrekken uw gegevens die zijn gekoppeld aan uw gebruikersnaam/account nooit aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst die u met ons heeft afgesloten of als de verplichting om uw gegevens te delen voortvloeit uit de wet.

 

In geval van verdenking van fraude of misbruik van onze website kunnen wij uw persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Om u te registreren op onze website hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Naam en adres
  • Telefoon nummer
  • E-mailadres
  • Betaalgegevens

 

Cookies

Om u de beste service te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een webserver kunnen worden gelezen in het domein dat de cookie op uw harde schijf plaatst. Cookies worden gebruikt om uw voorkeuren en instellingen op te slaan.

 

Google Analytics

Om bepaalde gegevens bij te houden, zoals hoe vaak gebruikers onze website bezoeken en welke pagina’s ze precies op onze website bezoeken, gebruiken wij Google Analytics. Google Analytics slaat het IP-adres op dat u toegewezen heeft gekregen op de datum waarop u onze website bezoekt. We gebruiken de informatie die we van Google Analytics krijgen uitsluitend om de technische prestaties van onze website te monitoren en te verbeteren. Wij waarborgen uiteraard een strikte scheiding tussen informatie verzameld via Google Analytics en persoonsgegevens die u aan ons heeft vertrekt.

 

Social media buttons

Op onze website staan social media knoppen. De providers van deze diensten gebruiken deze social media knoppen om uw persoonlijke gegevens te verzamelen.

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die verbonden zijn met onze website via links. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier behandelen. We raden u aan om de privacy verklaringen van deze websites te lezen alvorens deze websites te gebruiken.

 

Beveiliging

We nemen de nodige beveiligingsmaatregelen om misbruik van en onbevoegde toegang tot persoonsgegevens te vermijden. We houden de statistieken op onze website bij, waardoor wij toegang hebben tot persoonlijke gegevens. Wij hebben echter alleen toegang tot persoonlijke gegevens voor zover nodig voor de doeleinden die in deze verklaring worden genoemd.

 

Wijzigingen op deze privacy verklaring

Wij behouden ons het recht om deze verklaring te allen tijde te wijzigen.

 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot ons privacy beleid of wilt u uw persoonlijke gegevens bekijken, wijzigen of verwijderen, neem dan gerust contact met ons op.